*** Deze locatie is volop in transitie ***

De Lage Kempen is de bestemming om Bosland te ontdekken. Zodra je naar buiten fietst, ontdek je verschillende knooppunten van het Limburgse fietsroutenetwerk. Je kan bij De Lage Kempen ook fietsen huren. Wist je trouwens dat je vlakbij kan fietsen door de Bomen? Na een lange wandeling of fietstocht kan je terecht in ons Eetdafé De Lage Kempen voor een lekkere lunch of dinner, maar ook voor een hapje tussendoor of verfrissend (of opwarmend) drankje kan je er steeds terecht.

Tijdens de herbestemming van De Lage Kempen, kan je ook nog steeds in onze groepsaccomodatie, die 24 personen kan ontvangen, verblijven. Je kan deze woning hier boeken.

De Lage Kempen werd in 1986 opgericht door Gonnie en Marc Appel – Berton. Meer als 25 jaar hebben zij met hart en ziel, De Lage Kempen in zijn vorige vorm gerund. Sinds juni 2022 heeft de De Lage Kempen nieuwe eigenaars, die samen met Landal Greenparks een unieke vakantiebestemming op een unieke locatie willen creëren, van waaruit je Bosland nog beter, intenser en kwalitatiever kan beleven.

Faciliteiten

Kom op bezoek