Startlocatie

Fietsen

 • Fietsen in Limburg: dat is zorgeloos genieten van maximaal fietscomfort. Het is dan ook een attractie op zich: 2000km duidelijk bewegwijzerde routes voeren je via goed onderhouden fietspaden langs de mooiste plekjes en meest bijzondere toeristische attracties. De fietsroutes in Bosland maken een belangrijk deel uit van het Limburgse fietsroutenetwerk!

  Lees meer
 • Fietsen in Bosland? Da’s fietsen in een zetel. Zelfs als je geen fiets bij hebt. Dan huur je er vlot eentje bij een Bosland Gastheer of toeristische dienst. Fiets je elektrisch? Tank onderweg bij aan een van de vele laadpalen. Bijvoorbeeld aan een fietsvriendelijk café. Die hebben ook fietsreparatiesets, EHBO-koffertjes én toeristische tips in huis.

  Lees meer
 • Fietsen door de Bomen is een iconische fietsbrug die je laat fietsen tussen de kruinen van de bomen in Bosland. Deze innovatieve fietsbeleving kadert in de strategie om een extra belevingslaag op het Limburgse fietsroutenetwerk te leggen. Het fietsroutenetwerk is dan ook Limburgs' grootste toeristische troef!

  Lees meer
 • Een overzicht van verschillende suggestieroutes die je ondermeer naar Fietsen door de Bomen in Bosland brengen.

  Lees meer
 • Het karakter van Bosland doorgronden op één fietsroute? De fietsroute 'Toeren door Bosland' voert je door de vier Boslandgemeenten en bundelt alles wat deze regio zo uniek maakt!

  Lees meer
 • Met de grensoverschrijdende fietskaart ontdek je de Kempen ook voorbij de provincie- en landsgrens heen tot in de provincie Antwerpen en de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Ideaal voor wie graag geniet van de fietsvriendelijkheid en gastvrijheid van deze drie subregio's.

  Lees meer
 • Ook kinderen zijn dol op zomerse fietstochtjes. Het is echter niet altijd even makkelijk om een route te vinden die niet te lang is, en waar op tijd kan gestopt worden voor een sanitaire pauze, of om iets te drinken en kleine hongertjes te stillen. Bosland zou niet het grootste, meest kindvriendelijke bos van Vlaanderen zijn als we daar geen oplossing voor hadden. Toerisme Limburg bedacht een leuke fietsroute op kindermaat!

  Lees meer