Startlocatie

Mountainbiken

 • Sportievelingen die Bosland per mountainbike willen verkennen, kunnen gebruik maken van het uitgebreide mountainbikenetwerk Noord-Limburg dat door de Sahara en het Pijnven loopt en in totaal maar liefst 270 kilometer telt! De route is via Lommel, Peer, Pelt, Hechtel-Eksel, Bocholt en Hamont-Achel verbonden met de paden in Nederland en slaat de brug tussen Midden-Limburg en Noord-Brabant.

  Lees meer
 • Vijf lussen, waarvan sommige combineerbaar, die aansluiten op andere lussen in Limburg en routes over de landsgrens, laten je kennismaken met het gevarieerde Lommelse landschap. Van de in het bos verborgen heideparel in Kattenbos, over de tot de verbeelding sprekende Sahara tot de zandvlakten van de Heuvelse Heide: uitdagingen genoeg voor mountainbikers.

  Lees meer
 • Hechtel-Eksel is een van de meest bosrijke gemeenten van Vlaanderen en dat merk je ook tijdens je mountainbiketochtjes, die je onder meer meenemen door het uitgestrekte Pijnven in hartje Bosland. Maar ook In den Brand met haar begroeide duinen en uitdagende hoogteverschillen is een echte belevenis voor elke sportieve fietser. Via aansluitingen en een verbindingstraject kan je ook de rest van Bosland verkennen.

  Lees meer
 • Ook de Peltse routes laten mountainbikers niet op hun honger zitten. Deze twee lussen die aansluiten op de rest van het Noord-Limburgse netwerk en duidelijk bewegwijzerd zijn, voeren je onder andere langs Het Hobos, het Heesakkerpark, de Winner, en het Holven. Beide lussen zijn perfect combineerbaar.

  Lees meer