Mølder & Coöp

In 2019 is microbrouwerij MØLDER & COÖP vanuit passie gestart. Passie voor het product bier, passie voor het ambacht brouwen, passie voor het delen van onze bierkennis. Hun kernwaarden zijn dan ook  “lokaal, ambachtelijk en ecologisch”. Ze onderscheiden zich door enerzijds aan hun bieren een hedendaagse en eigenzinnige twist te geven en anderzijds is er de verbondenheid met Bosland: hun bieren dragen allemaal namen die U kan linken aan dit gebied.

Ze kiezen er bewust voor om onze producten enkel in de Boslandregio en de periferie aan te bieden en voor een brouwerij van bescheiden omvang en beperkte ecologische impact op te starten. Small is beautiful.

Ze zijn geen bierfirma maar een actieve effectieve brouwerij. Op een brouwdag is een bezoekje toegestaan: men kan hun zien brouwen door de grote vitrine en daarnaast hun bieren proeven in de proefzaal - vanaf februari 2020.

Ook op andere dagen kan u bij hun terecht voor een brouwerijbezoek of bierproeverij vanaf 4 personen. In dat geval wel graag een afspraak maken door een mailtje te sturen naar. Dit brouwerijbezoek kost 15 euro/persoon.

MØLDER & COÖP gaat voor leven in de brouwerij!

Faciliteiten

  • Brouwerijbezoek
  • Bierproeverij

Kom op bezoek