Heerlijke Boslandproducten vanaf nu ook bij Roompot Eksel beschikbaar!

29/02/2024

Vandaag werd in Hechtel-Eksel een nieuwe samenwerking met Roompot op poten gezet. Bezoekers van het vakantiepark in Eksel kunnen vanaf nu terecht voor de aanschaf van het volledige assortiment van Boslandproducten. Hiervoor werd een speciale Nationaal Park Bosland productendisplay ontwikkeld die vanaf vandaag gelanceerd werd. Ook de vakantieparken van Center Parcs in Lommel en Peer werden voorzien van het nieuwe type display.

Uniek is dat alle Boslandproducten hier ten alle tijde voorradig zullen zijn voor bezoekers.

Genieten van al het lekkers uit Bosland

Nationaal Park Bosland heeft een lange geschiedenis van samenwerking met lokale ondernemers. Het Boslandse ‘Merkbeleid’ staat mogelijkheden toe voor samenwerking rond lokale producten die het merk Bosland dragen.

En met succes: in het verleden werden al Boslandkoeken (van Bakkerij Swinnen), Boslandpralines (van chocolatier Koen Ulenaers), Tree Gin (van De Korhaan), Bosland Gin (van De Korhaan), Bosland Thee (van Anja Verbeek) en het kinderboek Pixie Pix in Bosland (van schrijfster Yoke Goris en illustrator Rudi Bagusat) gelanceerd.

Deze producten - met een duidelijke link naar Bosland - laten bezoekers of gasten in het gebied Bosland dan ook op een unieke manier proeven of beleven.

Roompot Eksel zet producten in de etalage

Roompot Eksel koos er eerder al voor om lokale producten een prominente plek te geven in haar mooie vakantiepark. Zo heeft de brasserie een afzonderlijke ‘Limburg suggestiekaart’ met lokale producten. In het bijzonder krijgen de Boslandproducten nu bijkomend bijzondere aandacht op het park.

Daarom werd door Nationaal Park Bosland samen met de vakantieparken Roompot Eksel en Center Parcs De Vossemeren en Erperheide een nieuwe Nationaal Park Bosland display ontwikkeld. Door de knappe vormgeving springt deze direct in het oog. De producten zelf doen de rest.

Nele Lijnen, voorzitster van de Bosland Directieraad: “Voor alle partners en ondernemers is dit dan ook een mooie win-win. We geloven dat dit initiatief extra impulsen zal geven aan de verkoop van onze Boslandproducten. En voor de vele bezoekers van Roompot Eksel zorgt dit ervoor dat ze op een eenvoudige manier al het lekkers uit Nationaal Park Bosland kunnen proeven: op het park of zelfs in hun vakantiehuis! Een samenwerking waar we terecht heel fier op zijn”.