Op vakantie in Center Parcs? Geniet vanaf nu in je cottage van heerlijke Boslandproducten!

23/01/2023

Vandaag werd op De Vossemeren een nieuwe samenwerking met Center Parcs gelanceerd. Bezoekers in Center Parcs Lommel en Peer kunnen vanaf nu in de Foodstores van De Vossemeren en Erperheide terecht voor de aanschaf van het volledige assortiment van Boslandproducten.

Hiervoor werden speciale Boslanddisplays ontwikkeld die vanaf vandaag in de Limburgse parken staan. Uniek is dat alle Boslandproducten hier ten alle tijde voorradig zullen zijn.

Genieten van al het lekkers uit Bosland

Bosland heeft een lange geschiedenis van samenwerking met lokale ondernemers. Het Boslandse ‘Merkbeleid’ staat mogelijkheden toe voor samenwerking rond lokale producten die het merk Bosland dragen.

En met succes: in het verleden werden al Boslandkoeken (van Bakkerij Swinnen), Boslandpralines (van chocolatier Koen Ulenaers), Tree Gin (van De Korhaan), Bosland Gin (van De Korhaan), Bosland Thee (van Anja Verbeek) en het kinderboek Pixie Pix in Bosland (van schrijfster Yoke Goris en illustrator Rudi Bagusat) gelanceerd.

Deze producten - met een duidelijke link naar Bosland - laten bezoekers of gasten in het gebied Bosland dan ook op een unieke manier proeven of beleven.

Center Parcs zet lokale producten in de etalage

Center Parcs en Albron kiezen er nu voor om lokale producten een prominente plek te geven in de Foodstores van De Vossemeren en Erperheide. In het bijzonder de Boslandproducten krijgen hierin bijzondere aandacht.
Daarom werd door Bosland samen met Center Parcs een unieke Boslandproducten display ontwikkeld. Door de knappe vormgeving springt deze direct in het oog. De producten zelf doen de rest.

Sophie Loots, voorzitster van de Bosland Directieraad: “Voor alle partners en ondernemers is dit dan ook een mooie win-win. We geloven dat dit initiatief extra impulsen zal geven aan de verkoop van onze Boslandproducten. En voor de vele bezoekers van Center Parcs zorgt dit ervoor dat ze op een eenvoudige manier al het lekkers uit Bosland kunnen proeven: op het park of zelfs in hun bungalow! Een samenwerking waar we terecht heel fier op zijn”.