Bosland wandelnetwerk

Bosland wandelnetwerkIn een notendop

Ontdek het Bosland wandelnetwerk! Dit wandelnetwerk strekt zich uit over de 4 Boslandgemeenten en verbindt de bekende wandelgebieden zoals, Sahara, Pijnven, Grote Hof - Hobos en Resterheide met nieuw te ontdekken plekjes in Bosland. Meer dan 70% van de routes loopt over rustige zandwegen!

Stel zelf je wandelroute samen op basis van de wandelknooppunten of kies voor een suggestielus binnen de bestaande wandelgebieden. Dankzij het wandelnetwerk geniet je gegarandeerd van het prachtige landschap! Dit wandelnetwerk werd gerealiseerd door RLLK, in samenwerking met de Boslandgemeenten, ANB en Toerisme Vlaanderen en geniet ook van de medewerking van natuurverenigingen en wandelclubs.

Wandelkaart

Je kan de wandelkaart kopen bij de toeristische infokantoren in Bosland en via de webshop van Wandelen in Limburg voor de prijs van €8.

Bosland wandelnetwerk kaart 2Digitale kaart

Via de website www.wandelknooppunt.be en de smartphone app Wandelknooppunt kan je ook op je mobiel handig gebruik maken van het Bosland wandelnetwerk.

Suggestieroutes en tips voor dolle Bosland avonturen!

Weet je niet hoe te starten?

Neem dan een kijkje naar het inspiratieboekje waar 6 Bekende Vlamingen hun favoriete Boslandroute uitstippelen. Of bekijk 21 dolle tips voor kinderen! Aanraders!

Meldpunt

Ontdek je een probleempje tijdens je tocht? Ontbreekt er een bordje of is de weg in slechte staat? Laat het ons weten! Geef de locatie en het probleem door via meldingen@rllk.be en wij lossen het zo snel mogelijk op!