LimDiscovery

Lim DiscoveryBen je op zoek naar een uitstap in Bosland vol beleving? Graag neem ik je mee op avontuur en ontdekken we samen puur en oprecht Limburg!

Ik ben Katherina Limneos, een enthousiaste Limburger uit Peer. LimDiscovery is ontstaan uit mijn passie voor Limburg. Mijn groot hart voor de Limburgse gastvrijheid en de veelzijdigheid aan activiteiten die het mooie Limburg te bieden heeft. Ik bied leuke, unieke en authentieke activiteiten in Limburg waar beleving centraal staat. Wil je graag met jouw bedrijf, vereniging, groep, familie… een originele uitstap in Limburg? Graag luister ik naar jouw wensen en interesses. Met veel plezier stel ik een gepersonaliseerd programma voor. Ik bespreek graag samen de mogelijkheden.

Steptours

Je kan niet anders dan gelukkig en vrolijk worden op deze leuke steps! Combineer een mooie uitgestippelde route met proevertjes, bezienswaardigheden, workshops,… en zoveel meer! Je krijgt een ideale combinatie voor een fantastische uitstap waar beleving, ontdekken & proeven centraal staat! Ontdek je graag de omgeving op je eigen tempo, kan je de steps ook huren. Steps voor kinderen vanaf 8 jaar ook beschikbaar.

Workshops

In Peer hebben we een huiselijke, gezellige en belevingsvolle workshopruimte. Vraag gerust naar de mogelijkheden en ons aanbod.

Kom op bezoek

Altijd welkom in Peer, geef op voorhand een seintje zodat we een afspraak kunnen maken.