Ontdek de schatten van Bosland

Welkom in Bosland: een mysterieus land waar altijd iets gaande is! Ontdek wat er broeit tussen de bomen, hobbelt op de heide en davert over de duinen.

Kapitein Korrel, Wenke Wortel, Tommy Twijgman en Bostrol Bobl hebben een missie voor je! Volbreng ze alle 4, ontrafel de geheimen en ontvang een leuke beloning. Heb je de plaktattoo's voor de schattenzoekers al gezien? Enkel de stoerste avonturiers dragen er zo één! Vraag er naar als je je schatzoektochten gaat halen! 

De verdwenen schat van Kapitein Korrel De verdwenen schat van Kapitein Korrel Avontuurlijke zoektocht op de Lommelse Sahara

Kapitein Korrel is ten einde raad. Zijn geliefde schat is zomaar gestolen! Help de knorrige zeebonk bij het ondervragen van zijn verdachten en ga op zoek naar zijn rijkdommen.

De verloren superkrachten van Twijgman De verloren superkrachten van Twijgman Heldhaftige avonturen in de duinen en bossen van In den Brand

Tommy Twijgman is een rasechte superheld. Maar wel eentje die zijn krachten verloor. Bovendien heeft hij dringend nood aan een nieuwe, stoere superheldencape. Gelukkig ben jij er om hem te helpen.

Het vergeten familiegeheim van Wenke Wortel Het vergeten familiegeheim van Wenke Wortel Een mysterieuze duik in het woelige Overpeltse verleden

Wenke Wortel lijkt dan wel een gewone meid, ze komt uit een heel bijzondere familie. Haar voorouders deden grootste dingen en bezaten een speciaal voorwerp. Helaas weet niemand nog wat dat is. Praat met haar familieleden uit vervlogen tijden en doorgrond het geheim.

De kleurrijke droom van Bostrol Bobl De kleurrijke droom van Bostrol Bobl Verrassend spannende zoektocht in Resterheide

Bostrol Bobl heeft een keitoffe uitdaging voor jullie! Zijn grootste droom is om de regenboog te vinden. Daarvoor heeft hij dringend jullie hulp nodig. Het wordt een zoektocht vol spanning en avontuur, met veel doe-opdrachtjes. Ook de dieren in het bos hebben leuke verhalen en geven handige tips!

Waar koop je de schatzoektochten?

Koop het pakketje met de 4 schatzoektochten in één van onze toeristische kantoren. Voor amper € 6 krijg je de 4 boekjes boordevol avontuur, een kompas en Boslandpotlood. En natuurlijk de sleutel tot de schatkisten!

Schatkist gevonden? Download je beloning!

Voer hier je geheime code in die je in de schatkist vond en ontdek nog meer schattenpret:


Eregalerij

Heb je de schat gevonden? Dan krijgt jij een plekje in deze speciale schatzoekers eregalerij. Download snel je beloning, daar kan je met je gegevens een foto meesturen!